top of page

Studio Tip A in rate

Șoseaua București-Măgurele 82W, Sector 5, București, Romania

Rate la dezvoltator

441 €/Lună

inclusiv TVA

*Ofertă este supusă unor termeni și condiții, valabilă până la data de 30.04.2024.

Alegerea primei garsoniere este mereu una specială, fie că este primul apartament pe care nu îl împarți cu nimeni, fie că faci o alegere mult mai complicată, noi o înțelegem cel mai bine, din acest motiv garsonierele din cadrul complexului de locuințe Oxy Residence 2  sunt de tip studio, asta oferindu-ți intimitatea de care ai nevoie dar și spațiul necesar pentru a petrece timp împreună cu persoanele dragi.

Mai mult, doar până la data de 30.04.2024 la Oxy Residence 2  îți oferim posibilitatea să achiți cu plata în rate direct la dezvoltator pe o perioadă de maxim 10 ani și ai bucătăria complet mobilată și utilată din partea noastră, sub condiția consituiri unui avans de minim 35.000 €.

Suprafață utilă inclusiv Balcon

Suprafață total construită

43.80 mp

49.08 mp

Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title

Complexul de apartamente Oxy Residence 2 este situat în sud-vestul Capitalei, în cartierul Bucureștean Rahova, pe Șos. București Măgurele nr.82W, Sector 5, București.
Accesul către ansamblul
Oxy Residence 2 se face rapid din Strada Antiaeriană și Șoseau Alexandriei, având stație pentru mijloace de transport poziționată chiar în fața complexului de locuințe și o poziție excelentă fața de punctele de interes major din zona, cum sunt școlile, grădinițele, centrele comerciale sau unitățile de învățământ, totodată fiind situat la circa 20 de minute de Piața Unirii și doar la o distanță de 4 km de viitorul proiect Măgurele Science Park din cadrul laserului Eli-Np.

Nu ezitați să ne contactați

PROGRAMEAZĂ O VIZIONARE ACUM

Rezervă online

Adaugă act de identitate

Mesajul tău a fost trimis cu succes!

Da! De acum poți rezerva inclusiv online, pentru asta vom avea nevoie de o copie a actului tău de identitate și un consultant îți va transmite în cel mai scurt timp contractul de rezervare la adresa de email indicată.

Contractul de rezervare se va semna electronic prin DocuSign, fără a fi necesar din partea dvs. de a avea o semnătură electronică calificată.

Avansul achitat la rezevarea online este de 1,000.00 € inclusiv TVA, ce se achita în lei la cursul BNR  de la data emiterii facturi fiscale.

bottom of page