top of page

Alegerea primei garsoniere este mereu una specială, fie că este primul apartament pe care nu îl împarți cu nimeni, fie că faci o alegere mult mai complicată, noi o înțelegem cel mai bine, din acest motiv garsonierele din cadrul complexului de locuințe Oxy Residence 2  sunt de tip studio, asta oferindu-ți intimitatea de care ai nevoie dar și spațiul necesar pentru a petrece timp împreună cu persoanele dragi.

Alege acum unul din cele 3 tipuri de apartamente studio care ți se potrivește și te vei simți în sfârșit acasă!

Regulile apartamentelor cu 2 camere sunt rescrise în cadrul complexului de locuințe Oxy Residence 2, de acea am proiectat apartamente gândite special pentru tineret precum și pentru cei pretențioși cu propriul stil de viață, cu spații adecvate activităților cotidiene unei familii și a tuturor funcțiunilor necesare unei locuințe confortabile.

Alege acum apartamentul cu 2 camere care ți se potrivește și te vei simți în sfârșit acasă!

Suprafețe generoase, spații largi și compartimentări inteligente, asta face din orice apartament cu 3 camere din cadrul complexului de locuințe Oxy Residence 2 să treacă peste limitele și limitările unui apartament obișnuit și să ofere locatarilor săi, chiar și in cazul unei familii numeroase, atât intimitate cât si bucuria de a împărți cu cei dragi momente de preț, zi de zi.

Alege acum apartamentul cu 3 camere care ți se potrivește și te vei simți în sfârșit acasă!

Da! În cadrul complexului de locuințe Oxy Residence 2 apartamentele cu 4 camere îți asigură un spațiu ideal pentru ați desfășura viața de zi cu zi, potrivit oricărui stil de viață, fie relaxant fie dinamic, exact așa cum simți, cucerindu-te prin confortul oferit și cu o terasa generoasă în suprafață de 80 m.p.

Rezervă acum apartamentul cu 4 camere și te vei simți în sfârșit acasă!

Poate suntem singurii care îți oferim un apartament personalizat pe comandă, astfel în cadrul proiectului Oxy Residence 2 îți poți materializa stilul de viață mult dorit, prin proiectarea în totalitate a compartimentării apartamentului de tip penthouse în funcție de necesitățile tale, putând opta pentru terasă grădină sau terasă cu piscină proprie.

Apartamentele tip penthouse pot fi comandate până la finalizarea structurii de rezistență sau contractate în proiectele viitoare, nu ezita să ne contactezi pentru personalizarea apartamentului tău.

Inspiră-te din ce au comandat deja clienții noștri!

bottom of page