top of page

2 camere Tip A

Șoseaua București-Măgurele 82W, Sector 5, București, Romania

Preț redus

66.900 €

inclusiv TVA

*Ofertă este supusă unor termeni și condiții, valabilă până la data de 30.04.2024.

Regulile apartamentelor cu 2 camere sunt rescrise în cadrul complexului de locuințe Oxy Residence 2, de acea am proiectat apartamente gândite special pentru tineret cu spații adecvate activităților cotidiene necesare unei locuințe confortabile.

Achiziționează acum apartamentul cu 2 camere Tip A și te vei simți în sfârșit acasă!

Mai mult, doar până la data de 30.04.2024 la Oxy Residence 2 ai dublu beneficii la oferte, asta deoarece îți oferim un discount în valoare de 6.500 Euro, aplicat la prețul standard de 79.400 Euro sau apartamentul complet mobilat și utilat, sub condiția constituiri unui avans de minim 80% din valoarea apartamentului. Tu ce alegi?

Suprafață utilă inclusiv Balcon

Suprafață total construită

56.60 mp

63.42 mp

Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title

Complexul de apartamente Oxy Residence 2 este situat în sud-vestul Capitalei, în cartierul Bucureștean Rahova, pe Șos. București Măgurele nr.82W, Sector 5, București.
Accesul către ansamblul
Oxy Residence 2 se face rapid din Strada Antiaeriană și Șoseau Alexandriei, având stație pentru mijloace de transport poziționată chiar în fața complexului de locuințe și o poziție excelentă fața de punctele de interes major din zona, cum sunt școlile, grădinițele, centrele comerciale sau unitățile de învățământ, totodată fiind situat la circa 20 de minute de Piața Unirii și doar la o distanță de 4 km de viitorul proiect Măgurele Science Park din cadrul laserului Eli-Np.

Nu ezitați să ne contactați

PROGRAMEAZĂ O VIZIONARE ACUM

Rezervă online

Adaugă act de identitate

Mesajul tău a fost trimis cu succes!

Da! De acum poți rezerva inclusiv online, pentru asta vom avea nevoie de o copie a actului tău de identitate și un consultant îți va transmite în cel mai scurt timp contractul de rezervare la adresa de email indicată.

Contractul de rezervare se va semna electronic prin DocuSign, fără a fi necesar din partea dvs. de a avea o semnătură electronică calificată.

Avansul achitat la rezevarea online este de 1,000.00 € inclusiv TVA, ce se achita în lei la cursul BNR  de la data emiterii facturi fiscale.

bottom of page